Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатроник и вентилатор за парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с климатроник и вентилатор за парното

Уважаеми колеги!Представете си климатроник и вентилатор зс парно които не се регулира от бутончето са оборотите .работи само на 2 или 3 може би.Ако някои знае нещо ,моля да ми пише.Весели и слънчеви дни.

Колега занапред пиши смислени заглавия!

ALFA CORSE

Аз имах такъв проблем с мойта 155. Оказа се, че не е ключа на парното (както си мислех). Има няква платка (или поне така ми обясниха), която се преебавала. На мен ми работеше само на четвърта степен и много ме дразнеше. Отидох в сервиза и след 5-6 часа ми пооправиха парното (но не за дълго). След месец - два, пак старата песен на бов глас (само четвърта степен). Решението на проблема - нова платка.
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

На практика не може да се разбере на коя степен работи но духа нещо Общо взето върши работа и така.Електрониката добре че е малко защото е много зле.

Comment

Първоначално публикувано от ksv55
        На практика не може да се разбере на коя степен работи но духа нещо Общо взето върши работа и така.Електрониката добре че е малко защото е много зле.
        Да бе .По добре си плюй в пазвата . А тази в кутията на радиатора ?? по точно вътре в най- голямото реле , което управлява степените на вентилатора на радиатора / че е и SMD монтаж и трябва и лупа за оглед на спойките.
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Търсачката....
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
          X